Completed

'stale element reference: element is not attached to the page document' error when trying to click on a link

We have an a test case where a button is supposed to be clicked, and we are getting the following error when clicking a element in Chrome...

[INFO] Locator GMIIRedesign_AwardSummary_CAN.Button.DeleteCAN was found
[INFO] Step index=291 FAIL 1285(ms) [Click HALT GMIIRedesign_AwardSummary_CAN.Button.DeleteCAN] message='stale element reference: element is not attached to the page document
Driver: Chrome Driver
Driver verison: 97.0.4692.71'

...the relative xpath being used (please see screenshot below) is correct but it keeps giving this error. This was reproduced in Chrome and not in Firefox.

 

 

0
4 comments
Avatar
Joseph Hamdan

Hi Stephen,

Is this happening locally or also in cloud?

Does anything change in the DOM before this step gets to execute? Any difference if a Wait step is added before Click?

Regards,
Subject7 Team

0
Comment actions Permalink
Avatar
Akinpelumia

Hi Joseph, it happens on both; nothing changes on the DOM. the element is stagnant, there is no need for a WAIT allowance.

0
Comment actions Permalink
Avatar
Akinpelumia

Update - Issue confirmed as resolved after upgrade to PROOF version 9.4.7; was definitely something with the Chrome Web Driver being outdated.

Thanks.

0
Comment actions Permalink
Avatar
Joseph Hamdan

Hi Stephen,

Thanks for confirming. Glad it's working now.

Have a great weekend!

Regards,
Subject7 Team

0
Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.